شیوه تنظیم ی سویق: سویق به دو روش ساخته می شود در نحوه نخستین در آغاز سبوس گندم و جو را جدا کرده و جداگانه آرد می نماییم بعد به نسبت مساوی (وزنی) آرد گندم و جو را اصلی آرد سبوس گندم و جو ادغام کرده و آرام آهسته حرارت می دهیم تا مهیا شود ولی در طرز دوم گندم و جو را در آغاز تفت می دهند آنگاه آرد سویق سنجد به جهت ارتقا قد می کنند. سویق جو مقوی و برطرف کننده ی برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود فارغ از ساخت ضعف سبب ساز لاغری می شود. از ویژگی های سویق لاغری مناسب بودن، در دسترس بودن و خاصیت شگفت انگیز آن در تقویت بدن و معالجه بیماری ها است. ستاره | خدمت خواص شناسی – سویق نقش موثری در محافظت سالم و تقویت بدن در کودکان در اکنون رشد، بزرگسالان و زنان آبستن دارد و برای معالجه ضعف استخوان و پیشگیری از پوکی استخوان اثرگذار است. خاصیت سویق گندم مقوی، چاق کننده، افزایش دهنده ی شهوت، دوچندان عالی به جهت رشد کودکان (البته به جهت خویش کودکان باید ذرات ریزتر بشود ولی مادر می تواند نیز در مقطع بارداری هم در برهه زمانی شیردهی مصرف داشته باشد که تأثیر مهربانی روی نوپا او خواهد گذاشت). 2- امام درست گو (ع) می فرمایند: شُربُ السَّویقِ بِالزَّیتِ ینبِتُ اللَّحمَ، ویشُدُّ العَظمَ، ویرِقُّ البَشَرَهَ، ویزیدُ فِی الباهِ.؛ سویق و روغن زیتون گوشت را می رویاند و استخوان را تقویت می نماید و پوست را نازک می نماید و فعالیت همبستر شدن را زیاد می کند. همگی همین انواع، طبع را مهار می کند، قی و دلشوره ای را که از صفرا زاده می شود، از در میان می برد، رطوبت معده را خشک می نماید امام راستگو (ع) می فرمایند: اسقیه السویق والسکر فإنه ینبت اللحم ویشد العظم؛ به او (کودک) سویق اهمیت شکر بده، زیرا گوشت را می رویاند و استخوان را تقویت می کند. قالت: هو علیل، فقال لها: اسقیه السویق، فانه ینبت اللحم ویشد العظم؛ امام به خانمی فرمودند چرا فرزندت همین قدر لاغر و ضعیف است، زن پاسخ داد او معلول است، امام فرمودند به او سویق بده زیرا سویق گوشت را می رویاند و استخوان را تقویت می کند. محدویت سنی هم در استعمال از آن نیست ، از همان روز اولیه به فرزند می شود اعطا کرد . درصورتیکه از تایپ کردن همین مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید اطلاعات بیشتری در مورد سویق چاقی صورت لطفا از برگه ما بخواهید.