اگر تا به حال سعی کرده اید مکعب روبیکس را حل کنید ، مهارت های تحلیلی خود را در آزمایش گذاشته اید. تطابق رنگ ها نیاز به حل مسئله ، استدلال منطقی و تشخیص الگو دارد.
در حالی که اکثریت بازاریابان هرگز به مسابقه بعدی کوبیدن سرعت نمی رسند ، مهارت هایی که با معماهای مشابه یاد می گیرید برای موفقیت در حرفه بازاریابی ضروری است.
در نیروی کار امروز ، تقریبا از هر چهار کارگر یک نفر شغلی داشته باشید که در آن مهارتهای تحلیلی مهمترین عامل در نظر گرفته شود. شرکت ها می خواهند از این مهارت ها استفاده کنند زیرا این توانایی داوطلب را در تفکر منطقی و استفاده از داده ها برای اطلاع رسانی در تصمیم گیری نشان می دهد. در واقع ، در واقع پیدا شد مهارت های مورد نیاز برای کارفرمایان – و چندین مهارت تحلیلی در بالای لیست قرار دارند.
به همین دلیل مهم است که بدانید مهارت های تحلیلی چگونه در حرفه شما کاربرد دارد و برای توسعه این مهارت ها در طول زمان چه کاری می توانید انجام دهید.
مهارت های تحلیلی چیست؟
مهارتهای تحلیلی به توانایی جمع آوری اطلاعات ، تجزیه و تحلیل آنها و نتیجه گیری به منظور حل مشکلات و تصمیم گیری موثر اشاره دارد. این مهارتها که اغلب به دسته هایی مانند تفکر انتقادی ، تجزیه و تحلیل داده ها و تحقیق تقسیم می شوند ، تشخیص الگوها و حل خلاقانه مشکلات پیچیده را ممکن می سازد.
به عنوان یک بازاریاب ، درک مشکلات و ارائه راه حل برای یک حرفه طولانی و موفق ضروری است. این بدان معناست که می توانید برای درک کامل یک لنز انتقادی به جزئیات یک مشکل بپردازید. این به شما کمک می کند تا روندها را متوجه شوید ، مراحل مورد نیاز برای اقدام را درک کرده و راه حل های جدیدی ارائه دهید. اما این بدان معنا نیست که شما باید خلاقیت را از بین ببرید. استفاده از مهارتهای تحلیلی برای حل مسئله می تواند شبیه یک رویکرد ساختارمند ، روشمند یا رویکردی خلاقانه تر به نظر برسد.
ما بعداً انواع مختلف مهارت های تحلیلی را بررسی خواهیم کرد ، اما ابتدا بیایید تفاوت مهارت های تحلیلی با مهارت های تفکر انتقادی را بررسی کنیم.
منبع تصویر
مهارتهای تحلیلی در مقابل تفکر انتقادی
فردی که از منطق برای یافتن الگوها ، طوفان مغزی ، تجزیه و تحلیل داده ها و تصمیم گیری بر اساس آن اطلاعات استفاده می کند ، دارای مهارت های تحلیلی است. یکی از مهارتهای مورد نیاز برای انجام این کار تفکر انتقادی است.
به عبارت دیگر ، تفکر انتقادی تنها یکی از مهارتهای بسیاری است که برای متفکر تحلیلی به آن نیاز دارید.
شما احتمالاً بیشتر از آنچه تصور می کنید از تفکر انتقادی استفاده می کنید ، مانند زمانی که:
- س Questال کنید که آیا بخشی از اطلاعات واقعیت است یا نظر.
- مشکلات را برای درک دلایل پشت آنها تقسیم کنید.
- به جای احساس روده ، از داده ها نتیجه گیری کنید.
- تصمیمات عمدی ، منطقی و هدفمند بگیرید.
بازاریابان دارای مهارت تفکر انتقادی قوی قضاوت منطقی و منطقی می کنند و در هر تصمیمی فکر می کنند. آنها حقایق و استدلال های منطقی را برای حمایت از انتخاب های خود ارائه می دهند ، که منجر به تصمیمات هوشمندانه و بهبود موفقیت شرکت می شود.
در حالی که هر نقش مهارت های تحلیلی خاص خود را دارد ، چندین مورد وجود دارد که برای هر بازاریابی در طول حرفه خود مفید خواهد بود.
نمونه ای از مهارت های تحلیلی
اگر به دنبال نقش بازاریابی هستید که به سمت تجزیه و تحلیل متمایل است ، مانند موقعیت تحلیلگر تحقیقات بازار ، بهتر است مهارت های تحلیلی خاص آن موقعیت و صنعت مورد نظر خود را توسعه دهید. مهارت های تحلیلی مهارت های نرم هستند ، بنابراین شما همچنین می خواهید نقش ویژه ای را توسعه دهید مهارتهای فنیبه
برای یک تحلیلگر ، این به معنی تسلط بر مهارت های فنی مانند Google Analytics و نرم افزارهای آماری ، در عین حال داشتن مهارت های تحلیلی مانند ایجاد روش های جمع آوری داده ها و ارائه یافته ها به رهبری ارشد است.
اما در کل ، همه بازاریابان می توانند از توسعه این مهارت های تحلیلی درخواستی بهره مند شوند.
1. تفکر انتقادی
هر موقعیتی در تمام سطوح یک شرکت می تواند از مهارت های تفکر انتقادی بهره مند شود. این توانایی پرسیدن یک ایده یا بررسی علت وجود یک مشکل است. این می تواند شما را وادار به رسیدگی به مسائلی کند که دیگران غیرممکن می پنداشتند و بفهمید که آیا حل یک مشکل ارزش وقت ، هزینه و تلاش را دارد یا خیر. تفکر انتقادی می تواند در بازاریابی اشکال مختلفی داشته باشد ، مانند:
- تصمیم گیری
- حسابرسی محتوا و برند
- اولویت بندی
- عیب یابی
- تجزیه و تحلیل مورد
- همبستگی
- تفسیر اطلاعات
- داوری
- تجزیه و تحلیل تحقیقات بازار
2. تجزیه و تحلیل داده ها
نیل هویین ، استراتژیست اندازه گیری اصلی در گوگل ، یکبار گفت: “شرکت هایی که برنده می شوند ، کسانی هستند که از داده ها استفاده می کنند ، نه حدس زدن.”
تفسیر داده ها بیش از جمع آوری و خواندن اطلاعات است – با اتصال الگوها و تشخیص روندها ، آنچه را که پیش روی شماست معنی می دهد. مهارت های قوی تجزیه و تحلیل داده ها به شما امکان می دهد از حجم وسیعی از داده ها بینش ها را استخراج کنید ، که می توانید آنها را با تصمیم گیرندگان کلیدی به اشتراک بگذارید. این مهارت می تواند در الزامات نقش بازاریابی به چند روش رایج خود را نشان دهد.
- تجزیه و تحلیل ROI
- تجزیه و تحلیل SWOT
- تجسم داده ها
- الگو شناسی
- تجزیه و تحلیل فرآیند
- تحقیقات صنعت و بازار
- مهارت ارائه
- سنجش میزان رضایت مشتری
- تجزیه و تحلیل بازاریابی
- استراتژی های تقسیم بندی مشتری
- تجزیه و تحلیل پیش بینی کننده
3. تفکر خلاق
من یکبار مدیری داشتم که معروف بود به گفتن: “اولین پاسخ ، جواب نیست.” او نقشی را که خلاقیت در حل مشکلات ایفا می کند ، می دانست و تیم ما را مجبور کرد تا راه حل احتمالی را از همه زوایا مشاهده کنند. بازاریابان با این مهارت تحلیلی برای یافتن راه حل ها و الگوهای خارج از جعبه تلاش می کنند که دیگران از آنها گذشته اند. و اگر به قانع کننده تر نیاز دارید ، “خلاقیت” در لیست 20 مورد از مهارتهای مورد تقاضا برای نیروی کار امروزی در واقع قرار می گیرد. در محل کار ، مهارت های خلاق شامل موارد زیر است:
- طوفان فکری
- همکاری
- تطبیق پذیری
- بودجه بندی
- بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)
- برنامه ریزی استراتژیک
- تجدید ساختار سازمانی
- مدل سازی پیش بینی کننده
- توسعه کمپین
- نام تجاری
4. ارتباطات
کارفرمایان به طور مداوم ارتباطات را به عنوان یک مهارت ضروری-و به دلایلی خوب-رتبه بندی می کنند. اینکه بتوانید ایده خود را برای یک پروژه توضیح دهید یا بازخورد بدهید ، به عنوان یک متخصص بازاریابی ضروری است.
برقراری ارتباط واضح به شما کمک می کند تا هنگام راه اندازی کمپین همه را در یک صفحه نگه دارید یا مشکلی را با مهلت زمانی که (به ناچار) بوجود می آید ، پخش کنید. مهارتهای ارتباطی قوی مورد نیاز در بازاریابی عبارتند از:
- ارتباط کتبی و شفاهی
- زبان بدن
- مهارتهای بین فردی
- گوش دادن فعال
- انجام سخنرانی ها
- گزارش نویسی
- اطمینان و وضوح بیان
- به اشتراک گذاشتن بازخورد
- پاسخگویی
- تفویض مسئولیت ها
- احترام و همدلی
5. حل مسئله
تصمیم گیری در مورد نحوه پاسخ به نظرات تند مشتری در رسانه های اجتماعی. توزیع بودجه تبلیغاتی اولویت بندی نقش هایی که باید به عنوان یک تیم رو به رشد برای آنها استخدام شود.
همه این موقعیت ها به مهارت حل مسئله نیاز دارند و همه در یک حرفه بازاریابی ظاهر می شوند. در اینجا مهارت های حل مشکل هر بازاریابی می تواند از توسعه آن بهره مند شود:
- پژوهش
- جمع آوری داده ها
- اولویت بندی
- بررسی صحت
- ریسک پذیری
- توجه به جزئیات
- وابستگی
- تیم سازی
- منطق و استدلال
- سازمان
- مدیریت بحران
6. همکاری
مهارت های همکاری خوب می تواند روابط کاری شما را بهبود بخشد ، به شما در انجام به موقع وظایف و رسیدن به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت کمک کند.
و تقریباً هر تیم بازاریابی برای انجام هر کاری باید با تیم های فروش ، محصول ، توسعه کسب و کار و تیم های خلاق همکاری کند ، دانستن اینکه چگونه با همکاران خود هم افزایی ایجاد کنید ، کار را روان و لذت بخش تر می کند.
متداول ترین مهارت های همکاری برای بازاریابان امروزه عبارتند از:
- اقناع
- تطبیق پذیری
- مدیریت زمان
- پاسخگویی
- مذاکره
- دادن و دریافت بازخورد
- هوش هیجانی
- بازاندیشی
- بهبود فرایند
- سازگار شدن با تغییر
- شبکه سازی
چگونه مهارت های تحلیلی را تقویت کنیم
توسعه مهارت های تحلیلی به زمان و تلاش نیاز دارد. بر خلاف مهارتهای فنی که رویکردی ساختارمند برای پیگیری دارند ، تعریف و توسعه مهارتهای تحلیلی دشوارتر است. یک فرآیند برای یادگیری نحوه استفاده از Google Analytics برای SEO وجود دارد ، اما مراحل تبدیل شدن به یک ارتباط دهنده مبهم و نامشخص است.
خوشبختانه می توان مهارت های تحلیلی را تقویت کرد. در اینجا چگونه می توانید مهارت های خود را افزایش داده و به بهره وری و موفقیت شرکت خود کمک کنید.
دوره ها ، گواهینامه ها یا آموزش های شغلی را بگذرانید.
منابع نامحدود هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین وجود دارد که می تواند به شما در بهبود مهارت های تحلیلی کمک کند. دانشگاه ها و شرکت های آنلاین مانند Coursera ارائه آموزش آنلاین ، آکادمی HubSpot دوره های صدور گواهینامه رایگان را ارائه می دهد و بسیاری از شرکت ها برای ادامه تحصیل کمک هزینه می کنند.
با شناسایی مهارت هایی که می خواهید ارتقا دهید شروع کنید و برای یافتن منابعی که برای مجموعه مهارت و بودجه شما مناسب است ، تحقیق کنید.
یک مربی پیدا کنید
شما احتمالاً فردی را می شناسید که مذاکره کننده عالی است یا همیشه ایمیل کاملی را تهیه می کند. توجه به نحوه برخورد این افراد با یک موقعیت و حل مشکلات می تواند به شما در تقویت مهارت های شما کمک کند. یادداشت بردارید ، نمونه ها را ذخیره کنید و روند آنها را در کار خود اعمال کنید.
برای این که یک قدم جلوتر برود ، از آنها بخواهید در مورد قهوه یا یک تماس تلفنی چت کنند تا در مورد نحوه پیشرفت مهارت خود صحبت کنند. آنها به احتمال زیاد می توانند شما را در مسیر درست راهنمایی کنند یا راهنمایی هایی در مورد کارهایی که باید برای پیشرفت در مهارت انجام دهید ، ارائه دهند.
مشکلات تمرین را امتحان کنید.
نقش آفرینی در هنگام کار برای بهبود مهارت های تحلیلی فوق العاده مثر است. به جای خواندن یک مطالعه موردی در مورد یک کمپین نوآورانه رسانه های دیجیتال ، ابزاری را پیدا کنید که به شما در توسعه مهارت های طوفان مغزی کمک کند.
بسته به مهارت ، می توانید یک کتاب تمرین یا منبع آنلاین پیدا کنید تا با مدل ها و سناریوهای مختلف ذهنی آشنا شوید. روی یک ایده کار کنید و سپس آن را به یک همکار یا مربی معتمد ارائه دهید تا بازخورد بگیرید.
برای تقویت مهارت های تحلیلی خود بازی کنید.
گذراندن ساعت ها در بازی سودوکو برای گوشی شما مزایای بیشتری نسبت به رضایت شخصی شما از شکستن امتیاز برتر شما دارد. بازی هایی که چابکی و حفظ ذهنی شما را آزمایش می کنند ، می توانند توانایی تفکر منطقی و به چالش کشیدن هنجارها را افزایش دهند. در حالی که روند بازی ها دائما در حال تغییر است ، چندین کلاسیک وجود دارد که در برابر آزمون زمان مقاومت کرده اند.
- سودوکو
- پازل های اره منبت کاری اره مویی
- بازی های رومیزی (یعنی Scrabble ، Settlers of Catan ، Splendor ، Pictionary و Bananagrams)
- بازی های رایانه ای یا موبایلی (یعنی Lumosity ، Elevate و Peak)
- شطرنج
- جدول کلمات متقاطع
مهارت های تحلیلی رزومه شما
هنگامی که مهارت های تحلیلی خود را به دست آوردید یا بهبود بخشید ، مطمئن شوید که رزومه خود را به روز کنید تا این نقاط قوت را منعکس کند. رزومه شما باید شامل لیستی از 10 تا 20 مهارت باشد ، با ترکیبی از مهارت های سخت و نرم. حداقل به پنج تا 10 مهارت تحلیلی توجه کنید تا کارفرمایان احتمالی بدانند که شما دانش لازم برای انجام کار خود را دارید.
هنگام انتخاب مهارت های برجسته ، به بخش الزامات شغلی مراجعه کنید. یک نقش ممکن است شامل مدیریت حساب های رسانه های اجتماعی شرکت باشد ، اما این شامل همکاری با چندین تیم برای به دست آوردن محتوا و تجزیه و تحلیل مورد نیاز برای انجام موفقیت آمیز آن می شود. نمایش ترکیبی از مهارت های فنی و تحلیلی چیزی است که شما را به یک کاندیدای رقابتی تبدیل می کند.
با پیشرفت حرفه ای ، احتمالاً باید مهارت های تحلیلی خود را تیز نگه دارید. با تمرین و توجه به افرادی که مهارت هایی را که می خواهید کسب کنید ، پیشقدم باشید و در راه حل مشکلات پیچیده با سهولت خواهید بود.