اسید سیتریک و کاربردهای آن – پتروکیمیاگر راد

دلایل زیادی به جهت افزودن همین ماده به غذا، دارو یا این که بقیه محصولات وجود دارد. همینطور در بعضا از اسباب و اثاث آرایشی و بهداشتی – نظیر رژ لب، اسپری مو ، و دئودورانت – به جهت کمک به ماندگاری اکثر آن ها وجود دارد. اسید سیتریک در داروسازی هم کاربرد داراست و بهعنوان مادهای بیخطر برای مصرف در غذاها شناختهشده است. رخ بی آب کریستال از آب گرم به دست میآید، در حالی که مونوهیدرات وقتی ایجاد می‌شود که اسید سیتریک از آب سرد کریستال شود. در نتیجه شما دوستان خوب به جهت کسب داده ها عمده در همین مقاله همراه ما باشید. بقیه میوه ها و سبزیجات نیز حاوی مقداری از این ماده هستند. بعضی از کرم ها حاوی همین اسید هستند که به برطرف کردن عفونت های پوستی کمک می نماید . همینطور ممکن هست اسید سیتریک را برای اسیدوز متابولیک مصرف نمایید . اسید سیتریک یک ماده نگهدارنده، امولسیفایر، طعم دهنده و تسریع کننده می باشد که به طور گسترده ای در بسیاری از صنایع به خصوص در مواد غذایی، آشامیدنی، دارویی، محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد. از آنجایی که این ماده برخی از گونه های باکتریها و ویروسها را از میان میبرد، آن را در اسپریهای حشرات، محصولاتی که قارچها یا این که جلبکها را از فی مابین میبرند ، ضدعفونیکننده دست و حتی بعضی از دستمالها پیدا خواهید کرد . از آنجایی که همین اسید می تواند تجمع آب سخت را از میان ببرد، اکثر اوقات آن را در مواد شوینده خودرو ظرفشویی خواهید دید. به این استدلال می باشد که ممکن می باشد اسید سیتریک را به عنوان یک عدد از مواد تشکیل دهنده در برخی بستنی ها، شربت ها یا این که نوشابه ها ببینید. از انجا که اسید سیتریک به طور طبیعی در میوه ها موجود است ، برای نوشیدنی های کربنات دار(نوشابه ها) و نوشیدنی ها اطعم اسیدی ترجیح داده میشود. به نسبت برابر در جیره غذایی بودند. اسید استیک یا جوهر سرکه مایعی بی رنگ و اساسی بویی مشابه به سرکه می باشد که توان خورندگی مضاعف بالایی دارد و به راحتی در آب حل می شود. این اسید اهمیت دو گروه عاملی هیدروکسیل و کربوکسیلیک اسید میباشد که در دو گونه آن هیدروز و منوهیدرات یافت اسید سیتریک را از چه جایی تنظیم کنیم می­ شود. همچنین از محلول بافری همین اسید بهعنوان پاک کننده برای حذف دی اکسید گوگرد از سوخت های گازی کارخانجات برق و تصفیه خانهها استعمال میشود. همینطور می تواند به غلیظ شدن غذاها یاری کند یا این که به آنان طعم کمی ترش بدهد.